Nyheter & pressmeddelanden

IMINT Image Intelligence AB genomför namnbyte till Vidhance AB

Regulatory press release

IMINT Image Intelligence AB (publ) (”bolaget”) har genomfört namnbytet till Vidhance AB, vilket röstades igenom på extra bolagsstämman som avhölls den 14 december 2023.

Vår mission är att göra video från rörliga kameror både bättre och mer användbar. Det är också därför vi valt att kalla våra produkter för Vidhance – enhanced video. Nu tar vi nästa steg och byter namn på företaget från Imint Image Intelligence AB till Vidhance AB, detta för att ytterligare tydliggöra vårt fokus på video och vad vi gör för våra kunder.

Bolaget är fortsatt listat på Spotlight Stock Market. Som en del av namnbytet kommer följande information att uppdateras:

Namn: Vidhance

Kortnamn: VIDH

FISN-kod: VIDHANCE/SH

Den första dagen för handel med det nya namnet kommer att vara 2024-01-08.

Organisationsnumret är detsamma (556730-9751), liksom vår post och besöksadress. Vår webbplats är, precis som förut, åtkomlig på www.vidhance.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jonathan Ekman, Finanschef Imint Image Intelligence AB (publ)

Telefon: 018-474 99 90

E-post: jonathan.ekman@vidhance.com

Om IMINT Image Intelligence AB

Imint är ett svenskt mjukvaruföretag inom intelligent sensor- och dataanalys som utvecklar visionära produkter inom videoförbättring för optiska enheter såsom smartphones, AR-glasögon och kroppskameror. Vidhance som är Imints mjukvaruplattform är kulmen på mer än 15 års utveckling och innovation och har till dags dato integrerats i mer än 700 miljoner enheter. Imint som är grundat 2007 och sedan 2015 riktar sig till både konsument- och industrimarknaden och är noterat på Spotlight Stock Market under kortnamnet IMINT.