Nyheter & pressmeddelanden

Erik Axelsson ny VD för Quinary Investment AB

Regulatory press release

Erik Axelsson ny VD för Quinary Investment AB

Styrelsen i Quinary Investment AB (”Quinary” eller ”bolaget”) har beslutat att utse Erik Axelsson som ny VD. Erik ersätter bolagets grundare och tidigare VD Johan Qviberg och tillträder rollen den 1 mars 2022. Erik Axelsson håller en M.Sc. i finans från Montana State University och har tidigare branscherfarenhet från bland annat riskkapitalbolaget Riverstone i New York. Erik har varit engagerad i Quinary sedan sommaren 2020.

”Erik har under sin relativt korta period som analytiker hos Quinary bidragit till att utveckla och professionalisera bolaget och dess verksamhet. Jag tror och hoppas att Erik under lång tid framöver kommer att utgöra en viktig kugge i Quinarys maskineri” säger Johan Qviberg.

”Quinarys fokuserade strategi och långsiktighet är en bevisat attraktiv modell som historiskt skapat aktieägarvärden. Jag ser fram emot möjligheten att bygga vidare verksamheten och fortsätta Quinarys spännande tillväxtresa tillsammans med Johan och övriga styrelsen.” säger Erik Axelsson.

Johan Qviberg kommer att kvarstå som styrelseordförande.

 

 

Stockholm den 20 oktober 2021

Styrelsen i Quinary Investment AB

 

20211020 Erik Axelsson ny VD i Quinary Investment AB

Quinary Investment AB är ett stockholmsbaserat investeringsbolag fokuserat på långsiktigt värdeskapande genom investeringar i såväl privata som publika teknikbolag, med inriktning mot B2B.

För mer information

Erik Axelsson